SİNOP / BOYABAT - Boyabat İmam Hatip Ortaokulu

Boyabat İmam Hatip Ortaokulu

CAMİİKEBİR MAH. ORTAOKUL SK. NO: 20 BOYABAT / SİNOP
Vizyon
“EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN. OKULUMUZDA HER VELİ ÖĞRENCİSİNE, ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. OKULUMUZDA HEM ÖĞRETENLER HEMDE ÖĞRENENLER BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSIN. OKULUMUZDA HERKES HERGÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN. FARKINDAYIZ Kİ ; BİZ FARKLIYIZ. YETENEKLİ, ENERJİK, COŞKULU VE ÜRETKENİZ. İNANIYORUZ Kİ; ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİKTİR. ÖĞRENCİLER BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZIN ODAK NOKTASIDIR VE AMAÇLARIMIZA TEMEL OLUŞTURUR.
...
Başlanma 08.10 Bitiş 15.00
Kolorifer
İngilizce ve Arapça
Şehir içi dolmuş duraklarına ve ana yola yakındır.
Öğrenciler Özel Servis ve Taşımalı eğitim ile servis kullanmaktadır.
Şehir merkezi- Camikebir Mahallesi
Okulumuz ilçe merkezindedir.