SİNOP / BOYABAT - Boyabat İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

Nis

Öğrencilerimize kazanım kavram haritaları ulaştırılarak faydalanmaları sağlandı.

Nis

8. sınıf öğrencileri ile sınav kaygısı ve başetme yolları hakkında konuşuldu.

Nis

Hedef LGS projesi kapsamında okulumuz 8.sınıf öğrencileriyle Dikkat ve Odaklanma konulu seminer gerçekleştirdik

Şbt

7. sınıf öğrenci ve velilerimize Hedef LGS tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimizle sınıf öğretmenlerinin danışmanlığında LGS hazırlık çalışmalarına başlandı.

Şbt

Velilerimiz ile bir araya gelerek LGS çalışmalarımızı değerlendirdik. Çalışmaların aksayan yönlerini tespit ederek çözüm önerileri üzerinde konuştuk.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile etkili çalışma yöntemleri ile ilgili çalışma yapıldı. Konu ile ilgili broşür hazırlanarak öğrencilere verildi. Öğrencilerin LGS hazırlıkları değerlendirildi.

Ara

Okulumuz da Hedef LGS 2024 kapsamında kitap okuma çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda okulumuz Türkçe Öğretmen Özlem OLTULU öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

Soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili  öğrencilere bilgi verildi, öğrencilerin soru çözerken yaşadıkları sorunlar ve ders çalışırken yaptıkları hataların kaynakları bulunup doğru yöntemler üzerinde konuşuldu.

Ara

Hedef LGS 2024 kapsamında denem sınavlarımız devam ediyor. Üçüncü deneme sınavımızı da gerçekleştirdik. Sınav sonuçlarının değerlendirmesini yaptık. Başarıyı artırmak için neler yapabileceğimizi konuştuk.

Ara

Hedef LGS 2024 kapsamında Rehberlik Servisimiz tarafından hazırlanarak öğrencilerimize dağıtıldı. Öğrenciler ile zaman yönetimi konulu söyleşiler  yapıldı.

Ara

Hedef LGS-2024 kapsamında, öğrencilerimizi motive etmek ve Üst Öğrenim Kurumlarını tanıtmak amacıyla, ilimizdeki liseleri ziyaret etmeye başladık. Gezi kapsamında yardımcı olan okul idarecilerimize ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ara

İkinci performans değerlendirme sınavını yaptık.

Hedef LGS 2024 tanıtım çalışmalarımızı gerçekleştirdik.